>

Friday, September 28, 2012

Lagi yang jatuh cinta dengan Shaklee >> Sekarang dah tak ngantuk di office..Dulu kena pekena nescafe

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera,

Buat semua pelanggan & pembaca setia Surijunior, mudah-mudahan bahagia, ceria & sihat selalu. Dah berhari-hari bertangguh-tangguh nak menulis. Hari ni baru berkesempatan. Saya dihujani dengan order yang bertimpa-timpa Mealshake & Omega. Nanti saya tulis pasal Mealshakes & Omega ye =)

Hari ni saya nak kongsikan pengalaman seorang pelanggan setia dari Terengganu yang mula-mula sekadar mencuba Set Family Wellness, Ostematrix dan Alfafa dan akhirnya sangat teruja dengan penghasilan susu untuk bayinya, juga perubahan positif ke atas dirinya. Nama beliau terpaksa saya rahsiakan atas permintaannya. =)

Seawal lebih kurang 9.00am, saya menerima gambar ni melalui whatsApp dari beliau. 
                                 
Katanya :


~Nk tunjuk stok saya... Walaupun tak penuh freezer lagi.. Tapi tetap rasa bangga boleh buat stok..hehe

~Makan vitamin skarang ni dah tak ngantuk duk opis..Dulu kena pekena nescafe

~Pg td dpt 8 oz skali pump. Suka sgt! 
~ Lepas makan Lechitin, pum rasa habis / takde clog dah

Alhamdulillah, berbunga-bunga hatinya bagitau saya, macam bunga di frame tu. eheh! Rahsianya?? Mari kita selongkar =) Petuanya?
  • Tidak lagi minum ais
  • Pum dengan kerap
  • Masa pum, mesti relax, ingat baby + lupakan kerja pejabat
  • Tidak mengambil kafein
  • Pengambilan Set 3M secara teratur + disarankan pengedar  { Tips eksklusif la tu.. :D
Ini merupakan anak ketiga + beliau bertekad meneruskan penyusuan sehingga 2tahun yang belum pernah dilakukan untuk dua anak sebelum ini. Jika begini komitmennya, TIADA YANG MUSTAHIL!

Set 3M memberikan pelbagai kebaikan lagi seperti:
  • Menyelesaikan masalah keputihan wanita
  • Memperbaiki hubungan intim suami-isteri
  • Mempercepatkan bayi merasa kenyang
  • Menghilangkan lenguh-lenguh sendi, sakit gigi & tulang
  • Menganjalkan kulit 
  • Mengelakkan ibu berasa lapar terlalu kerap
  • Bla bla bla... (banyak lagi)
Banyak beno faedahnya, betui ka? Nak tau betul ke tak, kalau tak percaya, sukar nak percaya, terlalu mustahil untuk dipercayai, boleh cuba dulu. faedahnya lebih jauh & mahal dari harga yang dibayar.

Oh ya! Shaklee bukan sahaja untuk ibu menyusukan. tetapi untuk sesiapa sahaja. Tambahan pula dengan situasi kita sekarang yang sana-sini pencemaran, stress, makanan segera, macam-macam lagi. Supplements semulajadi yang berkualiti sangat2 diperlukan. Barulah kerja efisien, prestasi maksimum, kan? >_<


Saranan saya secara peribadi, sekiranya anda di luar sana mengambil milk booster, jangan tinggalkan nutrient asas. Susu yang banyak tanpa tubuh yang sihat + cergas akhirnya akan berakhir dengan stress. Stress akan menjadi punca susu merudum.
Tidur lena tanpa stress =)

Kekalkan kesihatan ke tahap optimum, makan dengan sihat & hindari stress! 


~~***~~
*This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan utk merawat,mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan

_________________________________________________________
 FARIHAH ABU KASIM
Shaklee Independent Distributor ID 858239
sms.call.whatsapp. 019 228 2147 | surijunior@yahoo.com |FB Surijunior




No comments: