>

Friday, October 6, 2017

PINK VELVET SMOOTHIES

Kelmarin ada kawan mai rumah. Bawak buah tangan Naga! Eh.. buah naga. :grin: sedapnyaaa.. warna dia naik selera tau !

Anak-anak suruh blend dengan ESP. Ermm sedap! Tapi... lagi sedap dengan Vivix tau !

Jadi kami pun bekerjasama buat smoothie dragonfruit ni dengan Vivix.

Ok. Nak tau cemana buat? Senang ja..

Bahan-bahan
3/4 biji dragonfruit
1 sudu besar Vivix
3 sudu besar Performance Drink (boleh kurangkan kalau tak suka masam)
1 sachet Shaklee Collagen Powder
1 cawan ais kiub
1 cawan air

Ni ha bahan-bahannya. Boleh adjust kalau nak adjust. No problem
Kalau tak nak awet muda, takyah tambah Collagen. Eh?!.... gurau gurau ;D

Jadi.. campur semua ni dan blend. Greengggg.
-       Ni get ready nak blend

Sekarang dah blend.

Kemudian, boleh minum seisi keluarga. Sukatan ni dalam 3 orang lah boleh minum. Saya buat double untuk satu family. Ishhh.. sedap sangat !!

                                            
Malam-malam kan, kalau tetiba perut dok menyanyi-nyanyi, buat smoothie red velvet ni. Mengenyangkan. Kalau masa panas lit-lit, tekak rasa kering, pun elok, sebab ada Performance Drink.

Vivix sangat sedap. Rasa dia ala-ala ribena pekat. Tapi, bukan sedap saja, ini produk premium yang concentrate khasiat yang tinggi




Hasilnyaaaa... Taraaaa
Warna pink dia sangat cantik dan of course rasa pun sangat sedap dap! dap!


 Ok. Selamat mencuba !

Nak Tanya atau Order Shaklee? Klik :point_down::point_down::point_down:
me.me/farihah.surijunior
wasap.my/+60192282147






No comments: