>

Wednesday, May 24, 2017

ASAL PENGGUNA, KINI BONUS BERIBU RINGGIT !

Ramai sebenarnya yang berjaya dalam keluarga Surijunior disebabkan set menyusu. Rezeki anak orang kata, kan. Ni lagi sorang ni, mek klate. Jom baca sharing Puan Leader kita, Noriah Ibrahim

========================
Assalamualaikum semua..harini C.Yah nak share sikit SUCCESS STORY C.Yah yg ke-2 sebagai pengguna πŸ˜πŸ˜˜ Daripada TIDAK berjaya menyusukan anak sulung sehingga 2 tahun sehingga C.Yah BERJAYA menyusukan anak ke-2 sehingga 2 tahun
.
C.yah dulu betul-betul kenal shaklee dengan "SET MENYUSU" Memandangkan C.Yah tidak berjaya menyusukan anak sulung C.Yah sehingga 2 Tahun..hanya dapat menyusukan 3bulan sahaja membuatkan anak ke-2 C.Yah nekad cari bantuan supplement untuk menyusukan anak ke-2 ni sehingga 2 tahun.


.
Masa tu dlm bulan tahun 2012..anak ke-2 C.Yah masa tu dah 5bulan..& masa tu jgk nak masuk bulan puasa. Ya Allah risaunya takut anak ke-2 C.Yah ni x dpt susu yg cukup membuatkan C.Yah nekad cari supplement yg berkesan untuk bagi susu meriah & tak drop masa bulan puasa nnti.C.Yah xnak & takut sangat anak ke-2 pun xdpt menyusu sehingga 2 tahun..takut sgt2.. Masa tulah tiba2..muncul post sharing upline C.Yah, Master nini tentang set menyusu shaklee. Apa lg terus google cari info pasal shaklee.
.
Baca pasal company semua..pasal set menyusu semua..dah yakin baru pm master nini gtau nak cuba alfalfa dulu. Dulu C.Yah mampu beli alfalfa sahaja. Sedihkan?😭😭😭
.
Sepanjang puasa tu duk amik alfalfa jerlah..Alhamdulillah..alfalfa saja pun susu cukup tuk anak c.yah..xder drop2..mmg cukup2 untuk dia.Alhamdulillah..sampailah lepas raya hujung bulan 8..nini ajak join ahli buat bisnes shaklee. Masa tu c.yah dah aktif buat biz online dropship. Nak cuba ESP punya pasal..tnya asben untuk join ahli sbb disamping nk tambah income tgh aim 1 set menyusu lengkap..duk bc testimoni semua best2..teringin nk consume 1 set lengkap terutama ESP.hehe..
.
Alhamdulillah..lepas tu dapat beli 1 set menyusu lengkap bonus dapat kurus lg dgn set menyusu tersebut.Alhamdulillah..& yg paling C.Yah happy sgt2 dapat menyusu anak C.Yah cukup 2tahun dlm masa yg sama..dpt income masa tu RM3K selepas join ahli 6bulan C.Yah naik supervisor..dptlah RM3K



.
Syukur sangat2..dengan shaklee ni..supplement dpt mkn..bonus pun dapat..tu BEST sangat2 tuπŸ˜„πŸ‘..beli shaklee..share pasal shaklee dapat bonus bykπŸ˜„πŸ‘..Alhamdulillah.
.
Setakat ni dulu sharing C.Yah sebagai pengguna shaklee yg BERJAYA dengan SET MENYUSU shakleeπŸ˜„πŸ‘..
.
Terima kasih sudi membaca success story c.yah 


===============
Siapa ibu menyusu yang nak menyusu dengan hebat atau buat side income? 
Boleh contact c.yah tau ! >> http://wasap.my/+60193039690


Like Page kami untuk Info kesihatan & Business
We L.O.V.E Breastfeeding
Surijunior



No comments: