>

Thursday, December 15, 2016

MAKAN KOLAGEN TAPI MASIH KERTU? BACA 3 CIRI PENTING KOLAGEN ANDA KURANG BERKESAN

Ada orang beli kolagen murah sangat! Asal nama saja kolagen, terus on beli. Pssstt.. tak sama tau, kolagen dari sumber berbeza. Kalau kolagen yang anda ambil saiz molekulnya besar, ianya sukar diserap tubuh. Rugikan, penat minum tapi kurang berkesan. Setengah tu, bukan kurang, tapi tak berkesan langsung. Rugi sangat !



Dengar  je kolagen, terus ingat bab nak cantik, bab nak gebu, anjal, lembutttt aje kulit tu. Ada pula amik untuk lutut dan sendi- sendi yang ketat-ketat dan longgar tu



Masa ni lah sesuai sgangat nak pakai SCP ni! Tgh promosi mestilah untung!
Meh sy terangkan 3 sebab utama kenapa SCP berbeza daripada brand lain kt pasaran! Lepas kenal barulah jatuh cinta!

1. Penyerapan sangat baik!
SCP mempunyai berat molekul yang sangat sangat rendah iaitu 1000 Dalton berbanding yang biasa ada kt pasaran; 300,000 Dalton. Bila berat molekul sgt rendah; ini membantu SCP diserap masuk lebih sempurna, mudah dan efisien ke dalam kulit 👍


2. Kolagen Tulen dan Kualiti Tinggi!
SCP terdiri drpada 4000mg* RSS (Red Snapper Scale) yang semestinya mempunyai kolagen yang sangat tulen dan kualiti sangat tinggi! RSS ini kulit ikan merah laut dalam tau yang bg kualiti tulen kolagen tu! Bukan ikan merah kat pasar pula

*Berbanding kolagen di pasaran hanya berkadar 1000-3000mg shj


3. Terbukti dalam 8 minggu!
Berdasarkan kajian, SCP yang diambil melalui Oral / Makan / Minum akan memberi kesan  tambahbaik pada keadaan keseluruhan kulit dari  segi kelembapan, kegebuan, keanjalan, kecerahan, ketegangan dalam masa 8 minggu; yang penting kita konsisten ambil hari-hari SCP ni.



3 ciri penting inilah yang menyebabkan Shaklee Collagen Powder sangatlah meletop di kalangan customers. Nak tengok testimoni? Jom !







Haaa.. tu dia testimoni terbaik. Jom !  dapatkan Shaklee Collagen Powder pada harga promosi bulan ini!

Beli 2 kotak Dapat 5% Diskaun
Beli 6 kotak Dapat PERCUMA lg 1 kotak

Dapatkan kolagen anda? Hubungi  saya; Farihah @ 019 228 2147


No comments: