>

Sunday, November 6, 2016

USE . SHARE . BUILDBila cerita tentang business, semuanya perlukan kegigihan tapi, ada bisnes yang perlukan kegigihan tapi sangat fleksible.

Boleh gigih keluar rumah, mouth sharing
Boleh gigih pergi cari prospek, kongsi peluang
Boleh gigih keluar ke tapak, edar flyers.Boleh. Bisnes cara sendiri. Tapi saya, saya memilih untuk gigih berkongsi di hujung jari.

Sharing di blog. Menulis blog dari Laptop atau semudah dari telefon bimbit

Sharing di FB. Kurang 5 minit, tulisan dari hujung jari boleh di baca oleh ribuan FB userSharing di WhatsApp. Melangkaui sempadan geografi, kami bertemu dan bertukar rasaIni cara yang saya pilih. Saya mengajar dan berkongsi bisnes Shaklee dan produk Shaklee secara online. Tanpa perlu keluar rumah. Busy, Bukan tak busy, tapi tak keluar rumah. Tak perlu.USB adalah satu lagi projek baru Surijunior yang menghimpunkan leaders hebat jaringan kami dari Rank Supervisor hinggalah ke Master Coordinator. Dalam "rumah" ini kami bertaaruf, belajar tips bisnes, menegur dan berkongsi perkara bermanfaat.

Cara ini walaupun pada awalnya untuk menimba ilmu, tapi jalinan ukhuwwah Pasti semakin utuh. Kami dari pelbagai latarbelakang. Ada surirumah, cikgu, eksekutif, doktor gigi, doktor perubatan, jurutera, pensyarah, kerani, jururawat dll.

Hebat. Bila kepakaran dikongsikan dan inilah yang dinamakan cross-coaching.

Group ini telah bermula dan auranya sangat hebat. MashaAllah :)

Buat bisnes Boleh, pastikan anda memilih mentor dan team yang TEPAT.

Thanks for reading!Join kami?
WhatsApp Farihah 0192282147 :)

No comments: