>

Saturday, November 5, 2016

IBU BAGAI LILIN MEMBAKAR DIRI

Bukan senang Allah nak bagi anugerah kehamilan. Khidmat ibu, Jaga betul-betul dan berikan yang terbaik.

Untuk baby yang terbaik, untuk ibu jangan abaikan diri. Dunia sudah maju, ada pelengkap Nutrisi terhebat dari alam. Ibu tak perlu jadi lilin terlalu membakar diri untuk baby.

Bagi kalsium pada baby, sampai tulang ibu berkeriuk awal dari masa
Bawa beban baby, sampai sakit pinggang, lenguh belakang
Bagi makanan pada baby, sampai craving kunyah macam2, lepas bersalin pun masih saiz tong drum

Tak perlu mengorbankan diri sehingga begini. Pilih untuk baby Sihat dan ibu Sihat. Kita ikhtiar, Allah akan menilai :)



Hari ni COD set hamil optimum. Bersama Shaker cantikkkk limited edition.

Ibu ini pernah keguguran dan mengharapkan kali ini ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Insyaallah, kita usaha dan semoga dengan izinNya, ada rezeki



Set ni sangattt popular sebab kalau konsisten ini tak mudah lapar. Ini asyik mengunyahhh ja kan, itu yang badan naik tak padan usia kandungan. Lepas bersalin, menderita ikat perut nak kurus. Oh parah!



Konsisten dengan set ini juga bantu Ibu atasi alahan dan angin dalam badan. Loya, muntah, pening boleh menyebabkan ibu kurang Nutrisi dan dehidrasi. Bahaya tau. Nanti kena warded

Konsisten set ini juga menyebabkan ibu jarang demam atau selsema atau jatuh sakit. Ini pengalaman peribadi saya. 4 anak saya mengandung, saya memang selsema sok-sek-sok-sek dari awal hingga akhir. Tapi anak ke 5, alhamdulillah tak ada lagi selsema mahupun demam dengan set hamil Shaklee.



Tak habis ni kalau cerita kat sini, nak tahu lanjut pm atau WhatsApp ya :)

Thanks for reading!

Salam sayang,
Farihah | 0192282147

No comments: