>

Monday, August 22, 2016

Gathering santai : Sama-sama belajar, sama-sama berkongsi :)

Assalamualaikum & Salam sejahtera!

Sesekali bersua muka, berkongsi cerita di kalangan kami. Seronok ! Alhamdulillah, Sabtu lepas kami ada gathering cum coaching di branch Shaklee. Kelas santai sambil menimba ilmu, sambil berukhuwwah. "Ni yang malasnya ni kan? Kena pi kelas bagai !" Hehe. Kelas ni tak wajib pun. Yang datang ni semuanya sebab nak datang dan yurannya sangat mahal iaitu meninggalkan rehat yang empuk di rumah di hujung minggu :)

Takde yuran RM. FOC. Yang penting, bawa gelas kosong untuk dipenuhkan :)


. 
Majlis dimulakan oleh Master Laila sebagai "Appetizer". Hehe. Beliau adalah mantan jurutera Petronas yang meninggalkan kerjayanya dan full time dengan Shaklee. Bukan sebab jadi jurutera tak best, tapi Master Laila perlukan masa yang lebih untuk keluarga dan anak-anak




Ini pula Master Norwina. Moderator pada hari tersebut. Bekas seorang guru yang telah memilih untuk beralih kepada Shaklee bisnes sebagai Lifetime Career nya. Petah & jelas dia berbicara. Cikgu la katakann :D



Kemudian speaker utama kami daripada Kuala Lumpur, Master Haji Roslan. Dari jauh datang untuk berkongsi ilmu bersama cucu cicit Shaklee beliau. Banyak yang dikongsikan ilmu baru dan ilmu sedia ada yang diperingatkan.

Juga perkongsian semangat dari beberapa orang peserta. Menambahkan keceriaan dan aura program :)

Puan  Mamareen



 

Dalam majlis yang sama, saya turut dijemput untuk berkongsi keterujaan bersama Shaklee ke Trip 5 Bintang Orlando awal Ogos yang lalu.
Tak tau la awat ekspressi muka jadi lagu tu. hahaha. Saya kongsikan apa yang diberikan oleh Shaklee sepanjang kami di sana. Kemeriahan conference, kemewahan hotel, keterujaan dan macam-macam lagi. Boleh jenguk gambar yang saya compile kan di link FB ni > Orlando 2016

Macam ni la kami, jumpa ramai-ramai dalam setahun boleh kira saja, berapa kali. Selebihnya online. di FB dan WhatsApp. Sangat fleksibel. Bisnes generasi baru kan, tak perlu nak meeting sampai tiap-tiap minggu. Yang penting, apa yang di agenda kan, terus berjalan :)

Inilah semua yang hadir. Eh.. ada yang dah balik, tak sempat bergambar. 
Alhamdulillah, dapat berkongsi dan bertukar aura 
Ingin menjana kesihatan yang hebat dan income yang hebat bersama kami? Whatsapp saya di 0192282147 atau FB Farihah Abu Kasim


Thanks for reading !





No comments: