>

Thursday, March 3, 2016

Dunia serba pantas, bagaimana dengan kita?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Bulan ketiga dalam tahun 2016. Cepat sungguh masa berlalu, kan? Masih ingat dengan jelas percikan bunga api dan sambutan tahun baru, masih jelas di ingatan, kegembiraan anak-anak dengan beg sekolah baru nak masuk sekolah, masih teringat kenangan umrah kami hujung tahun lepas :) Cepat, pantas, semuanya berlaku seperti sekelip mata.

Dengan kepantasan masa ini, kita semua pun nak benda cepat kan? Info dan maklumat juga mesti cepat sampai. Haaa.. betul kan? Sebab itu, semakin ramai yang memilih Shaklee sebagai sumber income, baik main income atau side income.

Untuk saya dulu, masih bekerja makan gaji pagi ke petang, fleksibiliti ini memang saya suka. Juga untuk anda sekarang, yang masih bekerja atau sukar nak keluar rumah kan, memang sesuai. Tengahari tadi, kami ada kelas dengan Nutrititionist Shaklee, kat mana? Kat Telegram sahaja. Beratus-ratus orang dari empayar kami mendengar dan mengambil manfaat. Best kan?


 
Ini speaker pertama, Puan Sarah, Nutritionist Shaklee

Ini speaker kedua, Puan Celine, Shaklee Product Manager


Kelas ini di jalankan dengan voice record di channel telegram dengan bantuan slide gambar. 

Sangat fleksible dan bermanfaat. Alhamdulillah. Terima kasih kepada teknologi. Oh ya, walau dengan kemudahan teknologi di hujung jari, Shaklee masih sangat giat mengadakan kelas kesihatan & peluang bisnes. 


Tudiaaa.. jadual. Banyak tau! dan best ! Bulan ni Shaklee cerita pasal kesihatan mata. Setiap bulan ada tema yang berbeza. Bulan lepas, kesihatan imun. Siapa yang boleh hadir? Semua ahli berdaftar Shaklee. Kelas ni percuma dan jika anda belum menjadi ahli, boleh hubungi saya, untuk saya bantu anda hadir ke kelas ini ya.

Baik, setakat ini sahaja pertemuan kita. Jika anda inginkan income tambahan dari syarikat yang kukuh dan sangat memberi komitmen dalam memajukan anda, boleh hubungi saya atau wakil Shaklee berdekatan anda, saya jelaskan bagaimana saya dan Shaklee boleh membantu anda membina bisnes dari rumah yang FLEKSIBEL, TANPA MODAL dan RENDAH RISIKO. 

Thanks for reading !

Salam sayang,

019 228 2147 
farihah.abukasim@gmail.com

No comments: