>

Wednesday, November 18, 2015

Ahmad dah boleh menulis dan berjalan dengan baik :)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ni saya nak kongsikan testimoni pelanggan saya. Beberapa hari lepas, saya menerima mesej dari seorang bapa, yang kerisauan anaknya mendapat eczema yang teruk. Beliau meminta saya mencadangkan produk Shaklee yang boleh menyelesaikan masalah anaknya

Tak sampai 3 hari guna, ibunya dah beritahu saya melalui whatsApp, anaknya, Ahmad dah pun pulih sepenuhnya eczema di tapak tangan. Tinggal bahagian tapak kaki sahaja. Sebelum ini, eczema Ahmad mengganggunya untuk berjalan dan menulis dengan baik. Kesian kan.

Alhamdulillah, memang seronok berkongsi kebaikan Shaklee dengan kawan-kawan. Ramai yang semakin pulih kesihatannya. Jom kita tengok screen shot perbualan saya dengan ibu & ayah Ahmad


Awalnya saya terima pm dari ayah Ahmad


Luka Ahmad dah kering dan tertutup. Alhamdulillah

Ini tapak tangan Ahmad. Dulu langsung tak dapat menulis, sekarang dah baik dah. 
Alhamdulillah

Apa yang saya cadangkan kepada Ahmad? Ini dia set eczema yang sangat berkesan, insyaAllah. ESP, Herbal Blend, Vita C Chewwable, Omega Guard :)








Kesihatan anak-anak sangat berharga. Apalah sangat pelaburan setakat ini sahaja untuk mereka kan? Eczema boleh dikawal dengan suplemen terbaik Shaklee, insyaAllah. Untuk konsultasi dan maklumat lanjut tentang Shaklee, bersesuaian dengan budget anda, boleh hubungi saya atau wakil jualan Shaklee anda :)


Thanks for reading!

Salam sayang,
019 228 2147 
farihah.abukasim@gmail.com

No comments: