>

Thursday, July 30, 2015

Ibu anak lima tetapi kekal aktif dan awet muda :)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Puan Mas Ayra adalah leader level 4 Surijunior. Tidak pernah ada pengalaman berniaga sebelum ini. Namun sekarang merupakan leader hebat di Surijunior. Gambar tersebut adalah anak comel beliau yang disusukan dengan bantun Shaklee, alhamdulillah 
mile emoticKenapa beliau begitu passion dengan Shaklee? Kerana kesan produk yang hebat terhadap beliau dan keluarga.Sejak menggunakan Shaklee untuk menyusukan anak ketiganya, kak mas sangat teruja untuk berkongsi produk dengan lebih ramai. Perkongsian yang konsisten ini telah membantu ramai lebih sihat dengan Shaklee, terutamanya ibu-ibu menyusu.Ibu anak 5 ini, menjadikan Shaklee kehidupannya.

Kak Mas ibu bekerjaya, seorang juru x ray di hospital, memilik 4 putera, 1 puteri yang sangat aktif, setiap masa perlukan perhatian ibu. Lebih menakjubkan, beliau melakukan hampir segala-galanya sendirian di hari minggu, kerana suaminya bekerja jauh dari tempat tinggal mereka.

Sejak lebih setahun yang lalu, sehingga sekarang, Kak Mas telah menikmati bonus 4 angka sebulan dengan Shaklee

Bagaimana Shaklee membantu Puan Mas kekal cergas bertenaga?
Kenapa dengan kesibukan bekerja & rumahtangga, Kak Mas tidak boleh berhenti berkongsi tentang Shaklee?Silakan bermentorkan Kak Mas yang hebat.
PM Beliau di FB : Mas Ayra
Hubungi beliau di talian : 013 9021278