>

Friday, June 21, 2013

Shaklee tawar pendapatan lumayan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Menjana pendapatan dengan Shaklee tidaklah sesukar yang disangka. Ia cuma perlukan kegigihan dan komitmen untuk berkongsi. Walaupun tak sukar, tapi teknik dan cara yang silap boleh menyebabkan ianya dirasakan sukar & mustahil.

Amboii cakap... senangnya... haha.. Ya, itu adalah pandangan peribadi. Saya laluinya sejak hujung 2011, dan sekarang telah mencapai rank tertinggi Master Coordinator. Betul, jika kena caranya, sesiapa juga boleh berjaya. Awlnya >> "work very hard & smart", dan sekarang cuma perlu "work smart". The smartest that you can!

Rezeki dalam Shaklee seperti apa yang kami perolehi adalah anugerah dari Allah. Mungkin dari doa orang-orang tersayang, anak-anak didik Shaklee juga customers yang sungguh setia. Ianya tidak mungkin berlaku tanpa izin Allah. Namun, apa sahaja ketentuanNya perlukan sebab bukan? Kerja keras, usaha & doa kita adalah penyebabnya. 


Bacaan online : Utusan Malaysia

Bagi anda yang mencari-cari sumber untuk menjana side income, kami mengalu-alukan kehadiran anda di keluarga Surijunior. Modal? Dalam paper ni cakap RM600. betul. Tapi, kami boleh tunjukkan cara untuk anda memulakannya dengan modal RM65 atau hanya RM0. Sungguh! Ini FAKTA, bukan auta. haha.

Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson 
bersama kami semasa Master Coordinator Parade di Shaklee National Conference

Ok, sampai di sini :)

Thanks for reading!


No comments: