>

Sunday, April 21, 2013

Kekalkan mood ceria anak anda dengan Nutriferon

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Penat menguruskan order? Of course!!! Sebab customers Shaklee tak pernah la habisss. Penat dalam senyum. eheh! Bulan ni walaupun dah nak hujung bulan, promosi Nutriferon masih panas. Sesapa yang pernah menggunakan Nutriferon memang akan borong habis-habisan bila harga hebat terjunam macam ni kan??

Pengalaman peribadi saya dengan Nutriferon? Owh.. sungguh bermakna. Inilah gantian panadol kami sekeluarga. Alhamdulillah, tiada lagi drugs untuk saya, suami & anak2. Everything is natural. Just Natural! Bagi yang belum mengenali Nutriferon, ianya adalah suatu makanan tambahan yang membantu untuk meningkatkan sistem imun kita. Bila nak makan? Terpulang. Ada makan tiap2 hari, untuk saya kalau tak sakit saya ambil jarang2 je, 2-3 kali seminggu dah cukup. Jika rasa nak demam, terus telan 1 sachet, insyaAllah.. selalunya tak jadi demam. hehe

Pengalaman saya dengan Nutriferon yang paling signifikan ialah sewaktu anak-anak saya kena chicken pox lebih kurang setahun yang lepas. Dengan bantuan Nutriferon, Mealshakes, Basic H, anak2 tak demam, aktif ceria. Bintik campak je terus keluar, demamnya tak. Alhamdulillah.. Yang terbaru, anak bongsu saya kena campak. sorang2 la.. abang & kakak2 dah kena. Saya bagi Nutriferon setiap hari. Alhamdulillah.. keadaan yang sama, bintik campak saja yang keluar, dia aktif macam biasa. Senang kan hati ibu? :D

Ni la Asyraf, mangsa demam campak, Bawa juga untuk bercuti, alhamdulillah.. tak merengek. Muka cenggitu sebab baru bangun tido. hehe

Belum sempat snap dah lari ketepi, Kekal aktif walaupun deserang Chicken Pox. hehe



Nutriferon ni antara salah satu first aid kalau kat rumah. Cara nak makan? Boleh campur dengan minuman atau  cuma koyak, tuang atas lidah.. rasa macam pumpkin.. sedaappp :D Elakkan daripada membiarkan diri dan anak2 untuk sakit yang berpanjangan. Tambah-tambah kanak-kanak, kalau tinggi suhu, macam2 boleh jadi, mak pon tak lena tido. ye tak? 

Ni semua first aid Shaklee. Dari kanan : Nutriferon, Performance DrinBasic Hk (sekarang label baru),  & Herbal blend. Mesti ada ! :-)

Harga 1 sachet Nutriferon (pek kecik2 tu), ialah RM6. Harga biasa. Harga April? mestila lebih special kan :)

Thanks for reading!
















7 comments:

BadrulAsiyah Abu Kassim said...

waaaahh byknya info kt sinihh...makacihh...herbal blend tu mmg baguihhh... bwh leher anak/ baby tak merah basic plak utk keKUTUan best penye.. esp.. budak budak duk asrama...

surijunior said...

haaa elok tu :D

latifah suleiman said...

Utk atasi rambut kutu basic H pon jadi?

Terbaik♥

surijunior said...

hik hik

Shijun Lin said...

shijun 4.3 10
michael kors outlet online
ray ban canada
coach factory outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors outlet
coach outlet store
coach outlet stores online
louis vuitton
hollister outlet
michael kors handbags
concord 11
louis vuitton outlet
louis vuitton
chanel bags
ray-ban sunglasses
red bottom shoes
cheap oakleys
coach factory outlet
pandora rings
coach factory outlet
jordan shoes
michael kors canada
louis vuitton
louis vuitton outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
ray ban glasses
jordan 13 retro
discount oakley sunglasses
coach outlet store online
tory burch outlet
christian louboutin sale
cheap oakleys
michael kors outlet online
dior outlet
timberland uk
ray ban eyeglasses
louis vuitton handbags
louis vuitton

huangxh said...

20150523huangxh
ray ban sunglasses
burberry scarf
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
michael kors
toms outlet
hollister clothing store
christian louboutin outlet
oakley sunglasses sale
replica watches
coach outlet online
tory burch outlet online
kate spade outlet
abercrombie
michael kors outlet
tory burch handbags
pandora jewelry
nike air max
coach outlet online
true religion
kate spade handbags
true religion outlet
ray ban outlet
true religion jeans
michael kors uk
burberry outlet online
chanel online shop
air max 90
cheap ray ban sunglasses
jordan shoes
caoch outlet
cheap jordans
michael kors outlet
oakley sunglasses
mont blanc pens
soccer jerseys
ray ban sunglasses
gucci outlet
ray ban glasses
michael kors bag

mao qiuyun said...

michael kors uk
oakley sunglasses
giuseppe zanotti outlet
coach outlet canada
chicago bears jerseys
pandora jewelry
christian louboutin sale
los angeles lakers jerseys
tory burch outlet
kate spade handbags
mcm bags
coach outlet online
ray ban sunglasses
valentino shoes
canada goose outlet
louis vuitton outlet
toms shoes
nike outlet store
louis vuitton handbags
hollister pas cher
rolex watches uk
manchester united jersey
nike air max uk
nike trainers
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
kate spade outlet
tiffany and co
instyler
herve leger
valentino outlet
coach factory outlet
ugg boots
asics running shoes
louis vuitton handbags
replica watches
supra shoes
oakley sunglasses
air jordan shoes
kate spade outlet
0805maoqiuyun