>

Wednesday, April 24, 2013

Bisnes Shaklee yang kami bina lebih setahun yang lalu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

15 Jun 2011. Tarikh saya mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Masa tu masa SID semua dapat bonus, Shaklee bagi bonus 14hb setiap bulan. Saya di add ke secret group, semua SID seniors dok cerita pasal bonus, 3 angka, 4 angka, 5 angka. hehe. Saya memang blur.. tak tau apa2, mana datang bonus pon tak tahu. :P

Sehinggalah saya sendiri study & faham dari mana datangnya bonus, saya juga bertindak untuk meluaskan perkongsian kebaikan Shaklee melalui Surijunior. Akhirnya seperti mereka saya juga Allah izinkan menikmati 2 angka, kemudiannya 3 angka, seterusnya 4 angka dan buat masa ini 5 angka. Alhamdulillah.. dengan izinNya.

Terkini, 2 hari lepas saya menerima jemputan ke National Conference (NC). NC diadakan setahun sekali untuk meraikan kejayaan leaders dalam Shaklee yang gemilang pada cycle sebelumnya. Syukur, saya disenaraikan dalam 7 kategori awards.


Jemputan ke National Conference (NC)

Apa yang dicapai hari ini, bukanlah hasil daripada frontloading modal sehingga RM5-10K. Tidak.  Modal saya sangat minimum, saya berdaftar dengan hanya FREE membership :) Segala-galanya ini juga tidak dicapai dalam masa semalaman, seminggu mahupun sebulan. Ini adalah izin Allah hasil dari usaha & doa selama lebih setahun. 



Syukur ke hadrat Ilahi, terima kasih kepada  SHAKLEE MALAYSIA & kepada semua yang menyokong, secara langsung atau tidak langsung :

# Suami, mak, ayah & keluarga yang tidak pernah putus dengan doa & restu
# Anak-anak yang sentiasa menjadi inspirasi
# Mentor2 Shaklee yang tidak pernah jemu mencurahkan ilmu
# Anak cucu Surijunior yang sungguh hebat
# Pelanggan setia, baru atau lama di Surijunior yang terus mempercayai kami

Nak tulis apa pun tak terluah. Terharu sangat. uhuk uhuk. Jom tengok gambaq la no :D

Kad keahlian. Suami Isteri. Lifetime membership :)


Kelas Coaching cum Gathering. Coaching kami online saja, sesekali je jumpa :D



Dengan Master Shareeza, "Nanny Shaklee" saya :D


Bersama "Ummie Shaklee" , Master Iffah Anuar 

Menerima anugerah dari ummie sbg Highly Effective Leader. Terima kasih ;)

NC cycle lepas saya terima 1 awards utk Business Growth. Tahun ni 7 awards. Alhamdulillah :)


Nilah sebahagian kecil dari ahli kumpulan Jutawan. Alhamdulillah. We are growing even BIGGER !!


Inilah pencapaian saya, pencapaian yang diiktiraf setelah saya membantu ramai anak2 buah Shaklee ke arah kewangan yang lebih baik. Saya dahulunya anti-MLM. Suka dengan produk Shaklee, saya kaji MLM Shaklee, baru faham, apa itu MLM yang sebenarnya :) Tindakan tepat yang saya ambil, peluang yang tidak saya sia-siakan setelah mengetahui apakah sebenarnya MLM & bagaimana MLM membantu individu mencapai financial freedom & membenarkan saya membantu lebih ramai untuk mendapat kesihatan & kewangan dengan jauh lebih baik.

Alhamdulillah. Syukur.. Segala puji hanya untukNya, yang maha kaya & pemilik segala-galanya

Anda yang ingin bersama kami, merubah hidup ke arah yang lebih baik dari segi kesihatan & kewangan, kecik tapak tangan, nyiru saya tadahkan =)

Thanks for reading!